sunnuntai 19. toukokuuta 2013Titanic on James Cameronin ohjaama, käsikirjoittama ja tuottama romanttinen draamaelokuva vuodelta 1997. Elokuva kertoo osittain fiktiivisen tarinan matkustajahöyrylaivan uppoamisesta. Elokuvassa päänäyttelijöitä ovat Leonardo DiCaprio ja Kate Winslet eri yhteiskuntaluokkiin kuuluvia matkustajia, jotka rakastuvat toisiinsa laivan huono-onnisella neitsytmatkalla.

 
 

Tyylikausi on jugend, joka kukoisti 1890-1920 vuonna. Tänä aikana ihmiset olivt eri säädyissä, toiset olivat toista rikkaampia, ns. porvarit, talonpojat jne. Tyyli elokuvassa on runsas ja hienostunut. Värejä käytettiin paljon ja pastellisävyt olivat suuressa osassa. Pukeutuminen oli runsasta ns. kerrospukeutumista. Naiset käyttivät mekkoja jotka olivat runsaita ja nilkkoihin saakka, kaula-aukot olivat enimmäkseen u-mallisia. Mekot olivat pitkähihaisia ja mekkojen lisäksi naiset pitivät myös huiveja.


Naisten meikit olivat luonnollisia, he eivät käyttäneet paljoa meikkiä. Hiukset riippuivat asuista. Joko auki tai kiinni puvusta riippuen. Rikkaat miehet käyttivät pukuja, vaaleita sävyjä ja laittoivat hiuksensa. Vähä varakkaimpien miesten asusteet olivat tumman sävyösiä, henkselihousut ja pitkähihainen paita oli erittäin yleistä. Miehet eivät laittaneet hiuksiaan toisinkuin rikkaat miehet.Rakennukset ja sisustus oli yleellistä sekä hienostunutta. Huoneita koristi hienot koriste-esineet, kulta ja kristallikruunut. Sisustuksessa käytettiin lämpimiä ja vaaleita sävyjä. Paljon kasviaiheisia esineitä sekä sisustuksessa käytettiin myös paljon pylväitä sekä lipastoja ja muita kalusteita jotka olivat todella suoralinjaisia.

Kuvat ovat netistä koska en pystynyt muuten ottamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti