torstai 20. syyskuuta 2012

CUBUS

Okei eli meijän tehtävänä oli tehdä postaus jostain itse valitsemastaan kiinnostavasta yrityksestä. Mä valitsin Cubuksen, koska siellä on suuri tuotevalikoima, laadukkaita ja muodikkaita tuotteita edulliseen hintaan, uusia tuotteita tulee joka viikko , vaatteita löytyy monen kokoisille XS:stä XL:ään, arjesta juhlaan ja monen tyylisille. Cubus on Norjalainen vaatekauppaketju, jonka omistaa Varner-Gruppen. Ketju, joka tänä päivänä tunnetaan Cubuksena, perustettiin vuonna 1966 Norjassa. Suomeen Cubus tuli vasta vuonna 2011. Ketjuun kuuluu myön Carlings ja Dressmann. Cubus toimii niin sanotun pikamuodin kentällä, jonka muita toimijoita ovat muun muassa Gina tricot, H&M ja Zara. 
  
Cubuksella on liikkeitä yli 300 kuudessa eri maassa. Suomessa cubusen löytää Espoosta, Porista, Kouvolasta, Tampereelta, Helsingistä, Lahdesta, Porvoosta, Turusta ,Joensuusta ja muutamasta muusta kaupungista. Liikkeissä, joissa mä olen käynyt ovat olleet mukavia kun tuotteet on sijoiteltu selkästi ja liikkeen yleisilmeet pidetään siisteinä eikä vaatteita ole siellä täällä "mytyssä" ja sekaisin. Plussaa on myös, että tiettyjä tuotteita saa monissa eri väreissä.
 
Tässä vähän Cubuksen tuotteita :
 
Cubukselta löytyy paitoja, housuja, takkeja, koruja, laukkuja... 
 
 
 
 
Cubukselta löytyy myös alusvaatteita..
 
 

.. sekä yöasuja
 
 
 
 
Cubus yhdistää hyvän liiketoiminnan hallinnan eettisiin toimintatapoihin ja pyrkii aktiivisesti ratkaisemaan eettisiin seikkoihin, ympäristöasioihin ja sosiaaliseen vastuuseen liittyviä kysymyksiä.
Tekstiiliteollisuudessa esiintyy useita monimutkaisia haasteita, jotka liittyvät yleensä tuotantoketjuun.
 Cubus ei omista yhtään tehdasta, joten heidän valmistajansa säännöllinen valvonta ja seuranta on yksi prioriteeteistansa. Kaikkien tuotteitensa valmistavien tehtaiden tarkastuksesta vastaa kansainvälinen valvonta- ja sertifiointiyritys, jonka kanssa he ovat tehneet yhteistyötä jo vuosien ajan. Cubus on laatinut käytännesäännöstön, jonka sisältämät eettiset ohjeet asettavat tiettyjä vaatimuksia paitsi kaikille yhteistyökumppaneillensa myös heille myyjänä.


 
Tässä on muutamia kysymyksiä ja vastauksia Cubuksen sivuilta:


 
Mistä tiedän, että myymälöissänne myytävät tuotteet on valmistettu kunnollisissa olosuhteissa?
Voidakseen valmistaa tuotteita Cubukselle toimittajan on hyväksyttävä ja allekirjoitettava eettiset ohjeemme. Toimittajien on myös suostuttava sosiaalisiin tarkastuksiin, joissa tutkitaan tehtaiden tuotanto-olosuhteita.

Mitä tapahtuu, jos huomaatte, että jossakin tehtaassa on rikottu ohjeita?
Jos huomaamme, että eettisiä ohjeita on rikottu, pyrimme yhteistyössä toimittajan kanssa varmistamaan, että tarvittavat parannukset tehdään niin sanotun korjaustoimisuunnitelman mukaisesti. Suunnitelma laaditaan yhdessä tarkistajien sekä tehtaan johdon kanssa.

Onko vaatteissanne vaarallisten kemikaalien tai allergiaa aiheuttavien aineiden jäämiä?
Meille on erittäin tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka eivät aiheuta minkäänlaista haittaa ympäristölle tai terveydelle. Asetamme toimittajillemme tiukat kemikaalien käyttöä koskevat vaatimukset ja olemme laatineet kattavan luettelon kemikaaleista, joita ei saa käyttää vaatteittemme tuotannossa.

Myyttekö oikeasta turkiksesta valmistettuja vaatteita?
Cubus käyttää tuotteissaan vain tekoturkista.

Ajatteleeko Cubus ympäristöä?
Meille ympäristöasiat ovat luonnollinen osa vastuullista yritystoimintaa. Haluamme edistää ympäristöystävällisiä tuotantomenetelmiä ja käytämme kuljetuskumppaneita, joilla on selkeät ympäristökäytännöt. Myymälöidemme sisustuksessa ei käytetä sademetsistä peräisin olevaa puuta eikä muuta uhanalaista puuta, ja kierrätämme myymäläpakkaukset.
 
 
Lisää tietoa saat Cubuksen nettisivuilta --> http://cubus.com/fi/ , josta voit tehdä samalla löytöjä (;
 
Voit myös osallistua kilpailuun, jossa voit voittaa sinulle ja ystävällesi kutsun VIP-iltaan osoitteessa
 

 

Pääkonttori                            

Cubus Finland Oy
Aleksanterinkatu 11
00100 Helsinki

Puh +358 20 712 6600
E-mail: customerservice_finland@cubus.com
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti